Udskiftning af stikkontakt

I Danmark må du gerne selv skifte dine afbrydere eller stikkontakter med og uden jordforbindelser, op til 250 volt, det kræver dog at du ved hvordan man skal gøre. Dog kræver nogle tilfælde at man kontakter en autoriseret elinstallatør da der nogengange skal foretages et større indgreb ved udskiftning af stikkontakt.

Hvad må jeg selv, og hvad skal jeg bruge hjælp til?

Ved udskiftning af stikkontakt er det lovligt at skifte sine gamle stikkontakter selv hvis der i forvejen sidder en stikkontakt. Dette kan dog godt være besværligt og til dels farefuldt hvis man ikke har styr på hvad man laver. Vi kan hjælpe dig med at skifte dine gamle kontakter, og sætte nye dåser i væggen.

Hvis du skal have opsat en ny stikkontakt hvor der ikke har været nogen i forvejen, så skal du bruge en autoriseret el-installatør. Vi kommer med det samme, og kan hjælpe dig med at udvælge den optimale placering, trække kablet og opsætte kontakten. Vi kommer gerne og hjælper med udskiftning af én eller flere stikkontakter eller afbrydere.

Lysdæmper

En af grundende der kan lede til udskiftning af stikkontakt kan være et ønske om at få installeret en lysdæmper. Det er meget populært og en billig luksus at kunne justere sine lamper med en ny lysdæmper, der endda kan fås med fjernbetjening til. Ønsker du at få en lysdæmper installeret kan vi sagtens hjælpe, udfyld kontaktformularen til højre med din forespørgsel, eller ring til os på Tlf. 28 31 26 46.

UA-63596741-1