Om os

JG el-service er en el-installatør virksomhed der udfører el-installationer af høj kvalitet, og efter gældende regler, dertil er vi også fuldt ud konkurrence dygtige med nogle fornuftige priser på el-arbejde (se under priser).

Adressen, kontor og lager er beliggende i nordvest kvarteret, derudover har vi ekstra lokaler i Brønshøj.

Virksomheden ligger især vægt på god service, og prioriterer personlig betjening højt.

Som lille virksomhed er det kundernes tilfredshed vi lever af. Og den lever vi godt af kunderne kommer således igen og igen når nye opgaver skal løses med et tilfredsstillende resultat.

Arbejdet udføres med den grundholdning at kunden skal vejledes, og guides igennem hele processen, og derigennem komme til at opnå fuld tilfredshed med det udførte el-arbejde.

Arbejdet bliver udført med de bedste materialer og produkter for at sikre så god en kvalitet som det er muligt, dertil sætter vi en ære i pænt udført arbejde samt at der er pænt og ordentligt ryddet op efter os, vores motto er din anbefaling er vores bedste reklame.

Ingen opgave er for lille og vore medarbejdere kommer altid med et godt humør.

JG el-service er medlem af TEKNIQ og har et relevant SKS system som sikre garanti til kunden, der kan læses mere om dette under kvalitetssikring.

du kan også finde os på facebook der vill løbende blive lagt gode tilbud op på designerlamper samt el-arbejde

JG el-service er ejet af autoriseret El-installatør Jimmi Gerster, og vores forretning har beliggenhed på Islevhusvej 48 i 2700 Brønshøj

Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformen i højre side.

 

UA-63596741-1