Kvalitetssikring

SKS

Firmaets struktur handler udelukkende om tillid, kvalitet og god service til tiden!

JG-elservice er en SKS-kvalitetsstyret samarbejdspartner, der sætter kvalitetsmål således af de bedste løsninger udføres i takt med de rigtige forventninger til et samarbejdsforhold.

Hos JG-Elservice formår vi at opretholde vores høje service niveau ved at være gode til kvalitetssikring.  Fokus, visioner, struktur, målsætning, troværdighed, styring samt kompetence er naturligvis punkter som sættes på dagsorden. Velkommen til et samarbejde med en positiv dynamisk virksomhed.

Ved alle opgaver store som små udfylder vi et SKS skema over den pågældende opgave som dokumentation for at opgaven er udført forsvarligt, og efter gældende regler, vi bestemmer nemlig ikke selv hvad god kvalitet er, for dette er der nemlig bestemte retningslinjer. Alt dette er elementer der indtræder i vores kvalitetssikring som gør at vi kan tilbyde et højt niveau af service.

Hvert år vil der være en kontrollant fra myndighederne der tjekker at JG-elservice har orden i papirerne og at der foreligger den krævede dokumentation. SKS skemaerne bliver arkiveret i virksomheden i 5 år.

 

Tekniq

Kvalitet via Tekniq’s garantiordning. 

Når du benytter JG-elservice, udføres dine el-installationer efter forskrifterne. Udover vores medlemskab af TEKNIQ, er vores kontrollerede SKS-system samt vores autorisation din garanti for, at kvaliteten er i top, og arbejdet udføres sikkert og korrekt.

Således el med GARANTI.

I gør-det-selv installationer er sikkerheden ofte alt for dårlig, hvilket kan resultere i brandulyk-
ker. Ved at benytte en autoriseret el-installatør er dine installationer derimod i bedste hænder.

(Som medlem af TEKNIQ, er vi omfattet af garantiordning og el-ankenævnet.)

 

UA-63596741-1