IHC Installation

Ønsker du at dit hjem og jeres kontakter bliver opdateret, og i får et mere intelligent hjem? Så kan vi installere en række muligheder der giver dit hjem mere komfort, sikkerhed og fleksibilitet. Dette kan gøres uden at vi nødvendigvis skal skifte alle din el-installationer.

Der findes mange typer IHC installationer, og det er muligt med et IHC anlæg at programmere dine lamper, dit varmefyr eller andre el installationer du måtte have i tankerne.
IHC er kort for “Intelligent House Control” og det betyder, intelligent styring af dit hus.

Lauritz Knudsen og flere andre selvskaber udvikler denne teknologi, og hos JG-Elservice, besider vi alle kompetencerne til at kunne udføre alle tænkelige IHC installation.

Kan jeg få glæde at en IHC installation?

De fleste nybyggede huse idag bliver installeret med en IHC installation i en eller anden udstrækning, hvor at man installere ofte kun IHC anlæg i ældre huse når de gennemgår en større renovering. Dette er fordi det kan være en større opgave og noget omfattende at installere IHC anlægget da der skal trækkes kabler på tværs af huset.

Men, Lauritz Knudsen har udviklet et IHC anlæg der kan installeres uden de store ændringer. De lancerede i 2006 en model der arbejde trådløst, og derved skulle der ikke trækkes nye kabler.
Med denne model er det muligt at opnå de trådløse funktioner, uden at skulle gennemgå store renoveringer.

IHC installation i København og omegn

Kunne du tænke dig at høre om mulighederne med IHC installation i dit hjem, eller har du en installation der skal udvides, så udfyld skemaet til højre med din forespørgsel, eller ring til os på: Tlf. 28 31 26 46, og vi vil besvare dig hurtigst muligt. Hvis du gerne vil læse om hvordan vi kan komme og undersøge om dit hjem er klar til IHC, så klik her og find ud af hvad et komplet el tjek koster dig.

UA-63596741-1